opc_loader

RockDreams werkt enkel met vooruitbetaling.

  1. Enkel bestellingen die volledig zijn betaald, worden verstuurd.
  2. Er worden verschillende betaalmethodes aangeboden.
  3. Bij het uitchecken, krijgt de consument de keuze van betalingmethode. Er zal altijd een e-mail verstuurd worden met de bestellingsbevestiging.
  4. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bij verzendingen buiten de Europese Unie, kan het zijn dat de lokale douane, import-en andere taxen aanrekent en deze komen ten koste van de klant.
  5. De goederen blijven bezit van RockDreams Agency totdat de volledige bestelling is betaald. Indien het Gotthard artikelen van voor 2020 betreft, blijven de artikelen het bezit van Gotthard Music GmbH, Kappel SO, Schweiz, totdat de volledige bestelling is betaald. Produkten in consignatie van andere bands, blijven bezit van elke band, volgens contract met deze band, totdat de volledige bestelling is betaald.
  6. Niet-betaalde orders worden na 15 dagen geannuleerd.
  7. Er kan enkel in Euro betaald worden. Indien er in Zwitserse Franken of een andere valuta wordt betaald, en het bedrag in Euro niet voldoende is, zal een bijkomstige betaling gevraagd worden, totdat het bedrag overeenstemt met het bedrag in Euro vooraleer de goederen worden verstuurd.